ANUNT CONCURS “FERMIER RESPONSABIL”

În cadrul proiectului “Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienți” al cărui beneficiar este Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în localitate Mizil a poposit Caravana Apăr Apa și s-au realizat teste de apă din fântânile gospodarilor.

În cadrul caravanei v-am informamt că urma să demarăm un concurs adresat fermierilor “FERMIER RESPONSABIL” cu premii foarte generoase: 10 vouchere în valoare de 2000 de lei la un magazin de bricolaj și 100 de seturi cadou cu cizme de cauciuc, pelerină de ploaie, tricou și șapcă APA NOASTRĂ.

Concursul se adresează locuitorilor din mediul rural și urbanul mic/asimilabil.. Este un concurs individual, cu accent pe regulile de bune practici agricole și învățarea lor, în vederea responsabilizării fermierilor față de mediu.

Înscrierile au început deja!
Participarea în Concurs nu este limitată la un număr de participanți. Condiția este ca persoanele care se înscriu să aibă domiciliul sau reședința în UAT Mizil.

Înscrierea participanților se poate face până la data de 31 octombrie 2021, ora 12.00, dată la care secțiunea se va închide automat, pe portalul https://apanoastra.ro/fermier-responsabil/.

Începând cu 1 noiembrie 2021 se va da startul concursului și timp de 15 zile, respectiv, până pe 15 noiembrie 2021 fiecare concurent poate răspunde zilnic la 5 seturi a câte 5 întrebări fiecare. Cu cât un concurent intra mai multe zile la rând în platformă și răspunde la întrebări, cu atât acumuleaza mai multe puncte. Pentru a răspunde corect la întrebări, participanții se pot documenta, atât pe platforma proiectului www.apanoatra.ro, cât și studiind materialele de studiu care vor fi publicate la data de 01 noiembrie 2021 în contul fiecărui utilizator.

Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, pe durata concursului, prin publicarea acestuia pe portalul www.apanoastra.ro, secțiunea https://apanoastra.ro/fermier-responsabil/

Cu stimă,

Echipa concursului „Fermier responsabil”
www.apanoastra.ro
www.facebook.com/ApaCurataCumEraOdata