Anunt

Pentru o mai bună comunicare şi informare între instituţie şi dvs. cetăţenii acestui oraş, site-ul Primăriei va găzdui rubrici în care veţi găsi informaţii despre proiecte care sunt în derulare, proiecte pe care dorim a le aplica pe viitor, idei, iniţiative şi anunţuri de interes public.
Pentru cetăţenii care din varii motive nu au acces la aceste informaţii, se vor amplasa în fiecare cartier, panouri informative.
Suntem deschişi la opinii, propuneri realiste care să schimbe mentalităţi dar mai ales să contribuie la dezvoltarea economică, socială şi culturală a acestui oraş.
Traversăm o perioadă dificilă şi mă bazez pe unitate şi determinarea dvs. – pentru că – numai împreună putem reuşi!

*

În prezent se derulează un proiect ce vizează amenajarea a două parcări. Prima parcare va fi amenajată în spaţiul liber dintre Poliţia Orăşenească şi Pompieri, unde intenţionăm să mutăm staţia de microbuze ( care actualmente se află pe platoul de lângă fostul sediu al Romtelecom) pentru a decongestiona şi fluidiza traficul din zona Pieţei.
Cea de a doua parcare va fi amenajată în curtea interioară a Spitalului Orăşenesc, pe locul fostului teren de tenis. Scopul acesteia, este acela de a crea locuri de parcare pentru pacienţi, vizitatori şi cadrele medicale ale spitalului.
Lucrările sunt efectuate în regie proprie cu materiale şi muncitori ai SPGC – deci fără costuri care implică bugetul local.
În paralel, am început în parcul mare (de lângă Şcoala „Sfânta Maria”) o serie de lucrări de modernizare:
– se înlocuiesc cablurile electrice
– se montează camere de supraveghere video, atât pentru parc cât şi pentru Sala de Sport;
– se vor instala dispozitive wi-fi, astfel încât pe întreg perimetrul parcului să existe internet gratuit.
Investiţia din parc, face obiectul unui contract de sponsorizare din partea domnului Cătălin Ciobanu, căruia îi mulţumim pentru acest efort financiar consistent cât şi pentru nobleţea gestului!